SOCIALE MEDIER

Opnå vækst med os på de Sociale Medier med kunstig intelligens.

Udarbejdelse af strategi

Hvilke sociale medier skal i bruge? Hvornår skal der lægges opslag op? Hvor meget sammenspil skal der være mellem kanalerne? Vi hjælper dig med strategien-

Udarbejdelse af design

Vi udarbejder sammen med dig materiale, der passer til de forskellige medier. Vi personliggøre design til netop din branche.

Kunstig intelligens og sociale medier?

Kunstig intelligens bruges til at vide hvornår man skal poste, samt hvad der skal postes. Dette gør at vi kan planlægge langt frem og tilføje opslag når din målgruppe er aktiv.

Rapportering og effekt

Vil du vide hvor effektive dine opslag er? Vores rapporter indholder de vigtigste metriks som følgere, interaktion og ROI (Return Of Investment)

MARKEDSFØRING I ØJENHØJDE

SAMMENSPIL LØFTER

Ønsker du at opleve vækst på de sociale medier? Vi hjælper dig både med betalt annoncering og organiske opslag. Vi udformer i samarbejde med dig en strategi, og handlingsplan som løfter din online markedsføring.

Kompetente samarbejdspartnere

Få mere salg, flere følgere eller flere personer som integrer med dine opslag med os.

Sociale medier

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • YouTube
  • Snapchat
  • Pinterest

En eller flere?

Las os være med til at planlægge dine aktiviteter på de sociale medier samt hvor mange medier i skal være på. Vi hjælper dig gerne med at vokse både med betalt annoncering og organisk opslag.

Hvorfor annoncering på sociale medier?

Markedsføring på de sociale medier, kan ikke sammenlignes med offline, og kræver forståelse for at bruge rigtigt. De fleste kan lave opslag igennem Facebook, men laver hverken storytelling eller annoncering.

De populære og sikre valg

FÅ HJÆLP MED DINE SOCIALE MEDIER

  • Hej@mtmarketing.dk