GOOGLE SHOPPING

Vis produkter direkte i søgeresultaterne på Google.

Hvad er Google Shopping

Google Shopping fungere ved, at dine produkter bliver vist direkte i søgefeltet både med billede og pris. Google Shopping er et effektivt redskab til at vise produkter direkte i google og viser dem enten i toppen af google eller i højre side.

Hvad koster det?

Google Shopping fungere ved at produkterne auktioneres når man søger, og man betaler kun når der klikkes ind på produktet. Dette kaldes også CPC (Cost Per Click) ved Google shopping ligesom ved Google Adwords.

Hvorfor skal det bruges?

Billeder får mere opmærksomhed end tekst især fordi google giver teksttunge resulter, og dermed skiller billeder sig ud. Du viser også dine produkter direkte til forbrugere så man hurtigt kan se bl.a pris.

Vi hjælper dig

Vi hjælper dig med at opsætte kampagner, budget og søgeord samt sørger vi for at du får en høj kvalitetsscore så du får bedre priser og flere visninger.

BETAL KUN NÅR DER ER BESØGENDE

ANNONCER MED PRODUKTER

Google Shopping kan måde klare specifikke søgninger som et bestemt mærke og model og eksempelvis en bred søgning som “rød kjole”.
Google Shopping virker både på computer, tablet og mobiltelefon.

Når en søgende vælger dit produkt kommer de direkte ind på produktsiden.

Fordele ved Google Shopping

Med løbende SEO på din YouTube kanal sørger vi for at dit indhold kommer til tops samt at dine annonceringer er optimale.

01. Betal kun, når en bruger besøger din side.

02. Billedeannoncer giver mere opmærksomhed.

03. Boost trafik til hjemmesiden.

04. Annoncer med vare direkte på Google.

FÅ OPSAT GOOGLE SHOPPING

  • Hej@mtmarketing.dk