J.L Udlejning 

WEBDESIGN
MARKEDSFØRING

J.L udlejning

Nem og enkel hjemmeside

Vi har udviklet en nem og enkel hjemmeside til J.L udlejning. Formålet med den nye hjemmeside er at leje ledige lejemål ud, og vise dem der allerede er lejet. 

Hjemmesiden er opbygget så det er simpelt, at finde det lejemål man ønsker, om det er privat eller erhverv.

Siden skulle være selv for ikke tekniske, derfor er bagenden opdelt efter lejemålsområder som på hjemmesiden, selve lejemålene er opbygget af kasser hvor man skriver information ind og derefter bliver det hele styled til at ligne resten.

 

 

SÅDAN BLEV PROJEKTET

DET HAR VI GJORT

Udlejning igennem sociale medier

Når en lejlighed bliver ledig står vi for at planlægge indsatsen på de sociale medier. Vores robot til de sociale medier ser hvornår målgruppen er på Facebook og hvornår flest mulige ser og integre på det. Vi har opnået 93% bedre opslag end før og et gns. på 3500 seer pr opslag.

Det skal være nemt også bagved

Alle lejlighederne er styret af 2 kategorier: Udlejet og ledig. 

Hver kategori styrer de forskellige sider med forskellige kontaktformularer og tekster, derfor er det nemt bag hjememsiden at styre de forskellige lejemål.

 

 

En automatiseret venteliste

Vi har lavet en venteliste der automatisk giver J.L udlejning besked om nye henvendelser men også automatisk skriver personen op på venteliste til den valgte lejlighed/område. 

Listen bliver automatisk opdateret efter tilmeldingsdato.
BEDRE OPSLAG

%

GNS SEER PR OPSLAG

INDLÆSNINGSTID

MS

FÅ HJÆLP TIL DIT PROJEKT

  • Hej@mtmarketing.dk