HYGGE BY VIVI 

WEBSHOP
MARKEDSFØRING

Hygge by vivi

Hobbyartikler på nettet

For Hyggebyvivi er der blevet designet en moderne webshop med fokus på stilrenhed, “hygge” og at være et “Gør-det-selv univsers”.

Bagenden er bygget op på WordPress med WooCommerce. Backenden gør det bl.a. nemt at oprette produkter, definer nye felter på produkter og håndtere kundeordrer. Shoppen er bygget til at kunne skalér til flere shop. 

 

 

SÅDAN BLEV PROJEKTET

DET HAR VI GJORT

Slip din indre kunstner løs

Vi har designet forskellige typer produktsider, da behovet fra Gør-Det-Selv pynt med billeder af how-to  er anderledes end produktsider til malerartikler, hvor der er fokus på farver og inspiration.

Siden er bygget uden begrænsninger og med en nem visuel editor som gør det nemt at rette sider, skabeloner og oprette nye.

 

Et skrive univers der kan inspirere

En nyere del af siden er at skabe et univers der kan skabe stemning om Hygge by Vivis produkter. Hendes egne designes er lavet efter højtider og samler familien til “hygge” derfor er det vigtigt at få sat de besøgende i den rigtige stemning op til købet.

Markedsføring på budget

Alt markedsføring behøves ikke at koste noget, vi har opsat e-mail flows til kunder som har købt og som ikke har købt produkter. Det er bl.a. en række mails til folk der ikke har købt i over 60 dage hvor de får en række mails med fokus på køb.

INDLÆSNINGSTID

S

FÅ HJÆLP TIL DIT PROJEKT

  • Hej@mtmarketing.dk